A stúdió címe: Al-Ba Filmstúdió, 6000 Kecskemét, Cserép utca 2/B

Tulajdonos: Baksa Balázs stúdióvezető, animációsfilm-rendező, komputergrafikus

Telefon: 06 76 415 201,  mobil: 06 30 607 9307

E-mail: albafilm@albafilm.hu

GPS:    46°54'14.7"N 19°40'45.5"E  más formában:   46.904090, 19.679307

Skype: albafilmbaksa

Új megrendelőimet első lépésként az érdekli, hogy miként szoktunk egy munkának nekiállni, mit kell ahhoz megadniuk számomra, és milyen formában. Ez sokféleképpen megtörténhet, vannak kialakult szokások, de minden munka más és más, tehát ezt egy konkrét kérdésük alapján tudom csak pontosítani.

A legegyszerűbb, ha Ön először emailben pár sorban megírja nekem, hogy mire volna szüksége és milyen célra, miben tudnék segítséget nyújtani. Erre egy napon belül válaszolok, és a többi jön magától.

A részletekről személyesen, telefonon vagy Skype-on is tudunk értekezni, az anyagok oda-vissza való küldésére szükség esetén fel- és letöltési lehetőséget (megrendelőnként külön jelszóval védett FTP-fiókot) tudok biztosítani a munka időtartamára, mely nem jár külön költséggel – ezt rendszeres megrendelőimnek tartósan is biztosítom.

Úgy gondolom, elsőre ennyi elég lesz; ha kérdése van, vagy konkrét elképzelését szeretné megvalósítani, kérem, küldjön üzenetet az alábbi gombra klikkelve, vagy írjon a stúdió fenti e-mail címére.

Az Al-Ba Film honlapját látja.      Design: Baksa Balázs, 2017     A honlap és elemeinek másolása  tilos, de a honlap ajánlása megengedett, sőt, kifejezetten ajánlott...