Az Al-Ba Filmstúdió animációs és komputergrafikai tevékenységeinek stúdióóradíja évek óta változatlanul 6500 Ft, mely magában foglalja a stúdióköltségeket (szoftverek, eszközök, rezsi), valamint a munkadíjat és járulékait.

A feladat részleteinek megbeszélése és a határidő rögzítése után, a várható munkamennyiség, a feladat típusa, valamint az esetleges egyéb várható költségek alapján árajánlatot adok, mely nem jár megrendelési kötelezettséggel.

Kifejezetten művészi alkotói feladatokra (pl. logó-, plakát-, borítóterv, kiadványok design-ja és belső, grafikai igényű oldalainak megtervezése, illetve egyedi animációs szignál, oktatófilm stb.) a feladat ismeretében egyedi alkotói díjra adok árajánlatot.

 Ha a Megrendelő megrendeli a munkát, a díj kifizetése annak határidőben való elkészültekor és a Megrendelő általi elfogadásakor esedékes, számla ellenében.

Az elkészült munkának minden utólagos módosítására, folytatására, kiegészítésére az Al-Ba Filmstúdió fenntartja magának a jogot, ennek biztosítása érdekében a stúdió korlátlan ideig megőrzi a munka során keletkezett forrásfájlokat.

A munka folyamata során a készülő anyagot minden fontos fázisában bemutatom, illetve on-line elérhetővé teszem a Megrendelő számára megtekintésre és véleményezésre.

A plakettművészeti tevékenység tájékoztató árait a Plakettművészet menü alatt találja.

 

A tartalmas és sikeres együttműködés reményében:

Baksa Balázs, az Al-Ba Filmstúdió vezetője, animációsfilm-rendező, számítógépes grafikus

 

Kecskemét, 2017. január 7.

 

Az Al-Ba Film honlapját látja.      Design: Baksa Balázs, 2017     A honlap és elemeinek másolása  tilos, de a honlap ajánlása megengedett, sőt, kifejezetten ajánlott...