Stúdióm – kisplasztikai tanulmányaimra építve – a kezdetektől fogva foglalkozik egyedi terrakotta- és bronzplakettek tervezésével és készítésével. Többszáz kulturális és tudományos rendezvény, sportesemény, intézmény választotta az ajándékozásnak,

kitüntetésnek, jutalomnak, díjazásnak, illetve eseményt reprezentáló maradandó emléknek ezt az elegáns módját.

A plakettek tervezésének és a prototipus megalkotásának díjára egyedi árajánlatot adok, ld. „Munkadíj" menü.

Tájékoztató tervezési díj (prototipussal együtt) a mérettől, a téma nehézségétől, valamint attól függően, hogy egy- vagy kétoldalas a plakett:  25 000  –  150 000 Ft között.

A sorozatpéldányok elkészítésének ára a mérettől, anyagtól, valamint a szükséges darabszámtól függ, erről a konkrét feladat ismeretében tudok pontos árajánlatot adni.

Tájékoztató ár:  Terrakotta példányok  500 –1500 Ft/db, bronz példányok (polírozva, antikolva) 12 000 – 60 000 Ft/db.

A példányonként egyedi feliratot igénylő (pl. név vagy díjmegnevezés stb.) plakett esetén (akár terrakotta, akár bronz) példányonként külön mesternegatív és nyomóforma elkészítése szükséges, ez külön költséggel jár, melyről előre árajánlatot adok a konkrét feladat ismeretében.

A plakettehez a Megrendelő kivánságára bársonybevonatú díszdobozt

készítünk selyem plakettággyal.

A díszdobozok ára mérettől függően 3000 - 6000 Ft. (kb. 8 cm - 15 cm)

Nagyobb példányszám esetén költségkímélő megoldásként celofántasakos díszcsomagolást is kínálunk, a plakett mögött nyomtatott háttérkartonnal, címfelirattal, eseménylogóval  stb. Ennek megtervezését, elkészítését, a plakettek belehelyezését gratis nyújtja a stúdió.

Gyakori megoldás, hogy ugyanabból a prototipusból a VIP-megajándékozottak bronz példányt kapnak díszdobozban, a többi résztvevő terrakotta példányt celofánban. De terrakotta plaketthez is gyakran kérnek díszdobozt.

 

Az Al-Ba Film honlapját látja.      Design: Baksa Balázs, 2017     A honlap és elemeinek másolása  tilos, de a honlap ajánlása megengedett, sőt, kifejezetten ajánlott...